QualityFitment

Webshop » Motor » Armytrix Uitlaten

Uitlaten

De kans is groot dat je momenteel in jouw auto rijdt met een fabrieks / OEM downpipe, met talrijke bochten en luchtstroombeperkingen. In de meeste gevallen worden de OEM pijpen gebogen met behulp van een goedkoop buigproces, waardoor de stroom van uitlaatgassen in je auto nog meer wordt beperkt. Daarom heeft het installeren van een Armytrix downpipe verschillende voordelen en kan het een van de beste beslissingen zijn die je voor jouw auto kunt nemen.
Waarom zou ik een downpipe kopen?

Een downpipe verbindt het uitlaatspruitstuk met de katalysator en leidt de uitlaatgassen uit het turbinehuis naar het uitlaatsysteem. Het vervangen van de OEM downpipe door een Armytrix uitlaat, die groter is en vloeiender verloopt, heeft vele voordelen. Over het geheel genomen zal jeauto efficiënter en krachtiger zijn en leidt dit tot betere prestaties. Er zijn echter 3 duidelijke redenen waarom je een downpipe zou moeten kopen en installeren:
1. Verwijder de weerstand van onnodige bochten
Je OEM downpipe wordt vaak geleverd met verschillende 'onnodige' bochten, die één voor één weerstand creëren en de kracht van je turbo verminderen. Een Armytrix downpipe heeft minder bochten en neemt deze weerstand en de fabrieksrestricties weg. Je uitlaatgassen komen hierdoor minder 'verstikkingspunten' tegen op weg naar buiten, wat zorgt voor betere prestaties van jouw auto.

2. Verhoog je pk's en haal het meeste uit de chiptuning
Het vervangen van de downpipe kan uw koppel en PK aanzienlijk verhogen. Vooral de koppeltoename is prettig, maar bovendien wordt het gat van uw turbogat kleiner. Zodra de turbo begint te spoelen, ga je merken dat je echt in je stoel wordt gedrukt. Daarnaast is een downpipe een must als je aan chiptuning denkt. Je wilt immers het meeste uit je voertuig halen en een grotere en 'smoothere' Armytrix downpipe is dan zeker de oplossing.


3. Maak je auto efficiënter en ontketen zijn ware potentie
Een Armytrix downpipe biedt de mogelijkheid om de katalysator te 'verwijderen' of efficiënter te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om meer uitlaatgassen te verplaatsen bij een hogere snelheid, waardoor de turbo sneller kan draaien. Naast het verhoogde reactievermogen van uw turbo, kun je een toename van 15 tot 20 PK en koppel verwachten. Een Armytrix downpipe zorgt er dus voor dat er meer en gemakkelijker lucht in de motor kan komen. Dit zorgt voor een betere luchtstroom en minder beperkingen, wat resulteert in een soepelere motor, meer pk's en een zo luid mogelijk geluid! Het is echter belangrijk om een downpipe te kiezen die precies bij jouw voertuig past.
topic-exhaust-quality-1548841411topic-remote-phone-application-1548842896


Loading...